Termékeink

Ajánlatkérő kosár

Termékkereső

   

Cégbemutató

Csapatfoto

A Bárczy Környezetvédelmi Kft. a folyadékszennyezések megelőzésére és elhárítására specializálódott. 1991 óta foglalkozunk mérnöki szolgáltató-fejlesztő tevékenységgel, és felitatóanyagok, kármentő eszközök, olajleválasztó berendezések kereskedelmével.

Saját szabadalmakkal is rendelkező mérnökcsapatunk innovatív eljárásokkal és eszközökkel támogatja az iparban, az építőiparban, a veszélyesáru-kezelés területén és a közlekedési-szállítási szektorban működő partnereinket a folyadékszennyezések megelőzésében és elhárításában.

Cégünk számos magyar és külföldi elismerésben részesült, csapadékvíz-olajleválasztó berendezésünk megkapta a „Környezetvédelmi műremek” díjat, feltalálói pedig elnyerték „A környezetvédelem mestere” címet. Számos kiváló referenciával rendelkezünk: az elmúlt 20 évben csaknem 4000 céggel kerültünk üzleti kapcsolatba.

2002 óta ISO 9001 és ISO 14001 szerint tanúsított integrált minőség- és környezetirányítási rendszert működtetünk. Napjaink kiemelt feladatának tartjuk környezetünk és vizeink állapotromlásának megállítását. Eszközeink és technológiáink alkalmazásával Ön is megteheti az ehhez szükséges lépéseket. Hisszük, hogy a környezeti károk megelőzésére, illetve felszámolására fordított befektetés nemcsak társadalmilag hasznos, de üzletileg is megtérül. Környezeti és minőségpolitikánkat itt olvashatja.

Kérem, nézzen körül oldalainkon, bizonyára talál megfelelő eszközöket megoldandó feladatához. Hívjon, hogy közösen megtaláljuk a legjobb megoldást!